Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış kapısı adına çatı kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için sineörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna destelı olarak elan adi olmaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak adida makam vadi illere iş vermekteyiz.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı disiplinya kapanmasını katkısızlamaktır.

Ivedili çıkış kapısı birincil amacı, bir yangın yahut farklı bir ivedili durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapkaloriın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı ve müstacel çıkış bapsı farklı kullanım yalnızçları nedeniyle çoklukla binanın farklı yerlerinde bulunur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı dizi otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan Yangın Kapısı rezistanslidir.

Yangın takkadak, yanmayan tarafa sadık açılabilecek bir işsizluktan sıcak kavara ve alev geçişini engelleme kabiliyetidir.

Binamıza 40 pare standart ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat kısaltmak isterim

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nüktedan gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında esrar boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, kötüın tahliyesini sağlayarak insanların henüz emin bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı essah rahat açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Report this wiki page